Бургазлия: Непълнолетната ми дъщеря и бившата ми жена са в любовен триъгълник с 23-годишен!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
14:50 / 20.01.2017
58854
Дъщеря ми Виктория живее в среда в риск. На 15 години е, а в апартамента, който обитава с майка си, живее 23-годишният й любовник Сами. Убеден съм, че майка й също има сексуални контакти с този педофил! Вчера подадох жалба в отдел "Закрила на детето", а днес и в прокуратурата. Не искам дъщеря ми да бъде поредната бременна непълнолетна! Така започва разказа си Асен Чакъров, който потърси Burgas24.bg за съдействие.

Виктория се запознава със Сами във Фейсбук, преди около година, когато тя е на 14, а той на 22 години. Той е родом от село, близко до Банско, кани я да му гостува. Така виртуалното им приятелство прераства в реална среща, за която майка й Катя знае и без да се замисля пуска непълнолетната си дъщеря сама толкова далеч в обятията на по-възрастен от нея мъж. През изминалото лято двамата отново са заедно - Сами идва в апартамента, обитаван от Катя и Виктория в бургаския к-с "Славейков".

С днешна дата 23-годишният младеж се е настанил при двете жени. Асен твърди, че Катя също има сексуална връзка със Сами.

Асен ще има нужда от правна помощ, но за съжаление няма средства, с които да си я позволи. Той апелира, ако има адвокат, който иска да го защитава безвъзмездно, да се свърже с нашата медия, за да установят контакт.

Вижте разказа на Асен Чакъров в нашето видео!



Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).