Бургазлия пита: Колко струва Спешната помощ в УМБАЛ "Дева Мария"?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:49 / 19.07.2017
9958
Колко струва Спешната помощ в УМБАЛ "Дева Мария" и как едно бургаско семейство плати 125 лева за счупената ръка на 7-годишното си дете? Това иска да разбере Павел С., който разпространи в социалната мрежа касовата бележка за полученото медицинско обслужване.

"Вижте колко струва Спешна помощ при счупване на ръка на дете на 7 години в дежурен спешен кабинет в УМБАЛ Дева Мария- Бургас. "Благодаря" на българското здравеопазване и на всички досегашни министри , "благодаря", че си плащам здравните осигуровки и децата ми получават адекватна здравна помощ", гневи се бащата на детето.

Проверка на Burgas24.bg установи, че мъжът е сигнализирал Министерството на здравеопазването, РЗИ и ръководството на болницата за случая.

"От МЗ получих отговор, че чакат становище на Изпълнителна агенция "Медицински одит" (ИАМО). От РЗИ Бургас и Дева Мария, ни дума, ни вопъл, ни стон. Така че съм в очакване да разбера как от ИАМО, ще защитят колегите си от УМБАЛ Дева Мария! Разбира се, ще споделя решението им, за да се знае", категоричен е бургазлията.

Burgas24.bg предоставя на засегнатите страни правото на отговор!

Виж коментарите (1)

Още по темата (2):
24.08.2017 Помните ли случая с гипсираната за 125 лв. детска ръчичка? За сметката се оказа виновен само помогналият лекар
19.07.2017 От УМБАЛ "Дева Мария" обясниха защо са взели пари за прегледа на малката
Димана
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).