Читатели на Burgas24.bg разпознаха крадеца зад ПМГ! Известен треньор по плуване ли е?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:16 / 05.05.2018
30311
Читатели на Burgas24.bg разпознаха крадеца, който бе уловен от охранителна камера зад ППМГ "Акад. Никола Обрешков". Посред бял ден мъжът прибира керамично куче, поставено за украса пред жилищна сграда.

Преди два дни публикувахме кадрите, призовавайки всеки, който има информация, да се свърже с редакцията на Burgas24.bg или с полицията.

Според наши читатели, крадецът е известен треньор в един от водещите клубове по плуване в Бургас. Лицето бе разпознато от няколко източника, въпреки това, засега няма да съобщим неговото име.

Наш репортер се свърза с въпросния треньор за коментар по случая. Мъжът реагира изключително остро, веднага зае отбранителна позиция и отправи редица заплахи. Заподозряният категорично отрече да има нещо общо със случая и отбеляза, че по това време е бил на състезание извън Бургас.

От Burgas24.bg сме готови да предоставим записите на полицията. Кражбата на керамично куче може и да е маловажен случай, но ако в него е замесен треньор по плуване, който се занимава с деца, въпросът става принципен.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).