Циганката, която нападна социална работничка в Бургас с безумно обяснение за агресията си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (10)
21:13 / 23.09.2017
23355
Социалната работничка сама падна до бюрото и се удари. Нищо й нямаше. Тя ме хвана за косата и аз я хванах за косата, просто две жени се бихме - това беше! Това са само част от безумните обяснения на циганката Иванка, която нападна и преби социална работничка в Бургас, защото трябвало да връща пари.

В предаването "Ничия земя" Даниела Тренчева се срещна с 27-годишната многодетна майка от ромския квартал "Победа" в Бургас. Една история от първо лице, при която битката със социалните минава през физическата победа на личността.

"Нормално ли е за 250 лева да набиеш човек? Дали гладът, студът и късметът да се родиш в квартал "Победа" са достатъчни оправдания да "победиш" социалните? Търсим генезиса на агресивността. Търсим и питаме дали мястото е виновно или пък хората, които живеят там?! Чувството за безнаказаност е по-силно от дрогата, казват хора, които цял живот са извършвали престъпления... 

A ромският квартал "Победа" очевидно е Ничия земя, а на нея саморазправите стигат до болезнени побоища, които ескалират до междуетнически взривове..."


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).