Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Циганската напаст в Бургас е извън контрол! Мургави индивиди извадиха нож на дете на площад "Жени Патева"
Автор: Екип Burgas24.bg 17:57 / 26.12.2017Коментари (16)42706
©
Циганската напаст в Бургас отдавна е извън контрол, а бездействието на институциите кара мургавите индивиди да се чувстват безнаказани. Преди по-малко от час две от циганетата, които всекидневно създават проблеми в центъра на града, извадиха нож на деца.

Само бързата намеса на Стефан Петров от Организацията за закрила на българските граждани предотврати по-сериозен инцидент.

Burgas24.bg публикува разказа на родолюбивия българин без редакторска намеса.

Какво се случи преди 30 минути в центъра на град Бургас...

Вчера цигани в бургаски квартал удариха с камък полицай, днес цигани вадят нож на български деца. Алооо, къде е държавата???

Преди около 30 минути вървя до градинката на Стария съд или площад "Жени Патева", както други го знаят. В градинката има нещо като беседки и в една от тях имаше седнали няколко момчета и момиче на около 16-18 години. Седяха си и си говориха.

Двамата цигани минаха покрай тях и им казаха нещо, след няколко крачки пак им казаха. Момчетата отвърнаха и им казаха да се махат по пътя си, но циганите продължиха да се заяждат. Момчетата скочиха и отидоха до тях и си размениха реплики. Единият от циганите извади нож, но едното момче не го вия и тръгна към него. В последния момент извиках, че има нож и момчето се спря. Секунда по-късно и момчето можеше да лежи в локва кръв.

Подгониха циганите и всички тръгнаха надолу по улица "Фердинандова". Циганите изскубнаха едно дръвче, за да вземат коловете, с които се подпираше, но бяха вързани един за друг и не успяха, а само го изскубнаха. Събраха се много хора, две коли спряха, някаква жена и мъж се развикаха, но никой не хвана циганите, не се обади на 112 или да предприеме други мерки да защити българските деца.

Циганите продължиха посока градинката на Старата поща, а аз тръгнах след тях. Звъннах на 112 и полицаите дойдоха за минути, за което искрено им поднасям моите поздравления. Показах им циганите, които бяха спрели зад Старата поща, полицаите ги провериха, аз дадох документ за самоличност и телефонния си номер, за да съдействам, ако се наложи.

Циганите бяха хвърлили ножа и тогава разбрах, че са две момичета, а преди това едното го мислех за мъж. Бяха пияни или дрогирани и казаха на полицаите, че отиват за лепило. Направих две бързи снимки, за да се предпазят хората ако ги видят, а и да знаят, че ако нещо се случи са въоръжени и опасни.

Двете циганки за високи около 165 см, леко трътлести и едната прилича на мъж. Млади са, но точните им години не мога да ги определя, но полицаите ги знаят кои са. Започнаха да ме заплашват, да ме псуват, да казват какво щяло да ми се случи и т.н. Това е един от много малкото моменти, в които упреквам общината, че е сложила камери на някои места...

В центъра на град Бургас често 
има проблеми с цигани и проблемните места се знаят, но общината не взема мерки. Вчера удариха полицай с камък (не за пръв път), днес извадиха нож на дете (пак не за пръв път), утре ще убият някой (отново не за пръв път).

Докога община, институции и държава ще мълчат по циганския проблем, докога българите ще сме жертва на тези същества, докога разни управляващи ще покровителстват тази престъпна сган, докога обществото ще бездейства? ДОКОГА?

Споделете поста, за да се види какво се случва в "Най-добрия град за живеене", за да могат хората да се предпазят от тези и други цигани, за да могат институциите да се задействат, а не да продължават да остават безучастни към циганските престъпления срещу българи и български деца.

Спасението е в обединението!









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Даите ги кам ПЛовдив тези нахални мингкни,да им извадим дусхицхките ние и нойцхетата в дупетата да им мусхнем!!!
Aнонимен
на 27.12.2017 г.
0
 
 
Мамицата им мръсна,миризлива и крадлива сган.Ти не им правиш нищо,те първи почват.Да ги изселят и да ги пратят на заточение в Сибир или на сапун.
Aнонимен
на 27.12.2017 г.
0
 
 
Здравейте !Във Варна и пред 4-та гимназия наскоро се сбиха едни момчета .РУО ,като не взема мерки,така ще е .И в това училище има конфликти постоянно !
0
 
 
Нищо не били направили минувачите. 1-во плащаме данъци и 2-ро от тея данъци си взимат заплатите един куп хора на които ТОВА ИМ Е РАБОТАТА. Аз не съм назначен на 5 работни места, че да се справям и с патардиите и със замърсяването и с трафика. Авторът се е поизложил доста стабилно, извикал, че циганина има нож и еди кой си щял да лежи в локва кръв, пък що никой не помогнал - за да лежи друг в локвата кръв ли ? Гласувайте за чичо ви Митко - Бургас се обезлюди и напълни с нагли мангали, тъпчете се в рейсовете исе блъскайте по "велоалеите" а бай ви Митя няма да слезе от ЖИПА
+2
 
 
Циганите също не са много добре в това положение, но те са оставени така, защото хората на ДС имат нужда от подкупи. Най-много да ги приберат за 1 час и ги пускат. Намалее ли престъпността, автоматично намаляват приходите от корупцията.
+3
 
 
Проблемът с приматите става все по-страшен!
-1
 
 
Кво ревете бе дебили , нали искате за кмет тоя крадец , това са негови избиратели и НЯМАТЕ право да ги закачате.....Купувайте си вазелин и надоло....
Aнонимен
на 26.12.2017 г.
+2
 
 
МВР ги боли оная работа,те в момента си празнуват и ги боли фара,ние да му мислим.
+4
 
 
КЪДЕ СИ ХИТЛЕР , КЪДЕ СИ !!! САМО ТИ МОЖЕШ ДА НИ ПОМОГНЕШ ЗА ТАЗИ НАПАСТ , ПАСМИНА И СГАН !!! ПО НЕГОВО ВРЕМЕ Е ИМАЛО РЕД И ДИСЦИПЛИНА , А СЕГА ВИЖТЕ КАКВО Е !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: