Цирк в съда! Аверите на побойника Манол тотално го закопаха с показанията си!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
14:33 / 09.02.2017
18174
Излъгах и подведох органите на досъдебното производство, за да не могат полицаите да си нагласят версията. С това идиотско обяснение днес Димитър Янкински се опита да защити авера си Манол Петров пред съда, предаде репортер на Burgas24.bg. Така той и останалите свидетели, разпитани днес, тотално закопаха бабаита, прочул се с множеството си криминални изцепки.

Последната от тях е екшънът пред дискотека "Астория", при който заедно с приятеля си Янко Крушков, Манол нападна уважавани бургаски полицаи и се гаври с тях, докато приятелите му записваха с телефоните си. Именно за това си изпълнение хулиганът отново бе изправен пред съда тази сутрин.

По време на поредното заседание в Бургаския районен съд бяха разпитани Тодор Стоев и Димитър Янкински, които са гледали от първия ред жалкия спектакъл на двамата "смелчаци". В досъдебното производство и Янкински, и Стоев са дали противоречиви показания. Пред разследващите те са заявили, че не са видели нищо, тръгнали са си веднага, след като излезли от дискотеката.

Днес обаче стана ясно, че Димитър и Тодор не само са преки очевидци на гаврата, но и през цялото време са снимали с мобилните си телефони. Разказвайки убийствени подробности от нощта на нападението, двамата тотално закопаха приятеля си Манол Петров.

Те подробно разказаха как агресорът е бил призоваван многократно от органите на реда да си даде документите за самоличност, но той е отказвал. Според Димитър Янкински и Тодор Стоев техният сподвижник бил в правото си и органите на реда намали право да го проверяват. Заради това те подробно описаха детайлите от екшъна, с което само затвърдиха тезата на прокуратурата.

"Нали знаете, че задължение на всички граждани, е да съдействат на органите на реда", няколко пъти се опита да им обясни съдия Светлин Иванов, но Димитър и Тодор настояваха, че Манол едва ли не е репресиран.

Най-цветущ в изказа си бе Димитър Янкински. Запитан от съда - защо е подвел органите на досъдебното производство, той отговори по най-идиотския начин: "В полицията дадох други показания, за да не може полицаите да си нагласят версията".

"Нали знаете, че сте дали показанията си под клетва и при затаяване на истината или лъжа ви грозят до 5 години затвор", предупреди го съдия Светлин Иванов, но отговор от Янкински не последва.

Другият свидетел Тодор Стоев пък се оправда, че когато го разпитвали в полицията много бързал и не слушал много какво го питат. Само добронамереността на прокуратурата ги спаси от подвеждане под наказателна отговорност за лъжесвидетелстване. Но и двамата дадоха показания изцяло в защита на тезата на държавното обвинение.

Процесът ще продължи през март с разпит на последния свидетел на инцидента.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)

Още по темата (24):
15.08.2018 Вижте кои са бабаитите от агитката на Нефтохимик, пребили бургазлия заради фланелка на Черноморец
13.08.2018 Фенове на Нафтата с чутовна глупост след градското дерби, нападнаха двама бургазлии заради синя фланелка
07.07.2017 Хулиганът Манол си получи заслуженото! Осъдиха го за гаврата с полицаи
06.07.2017 Ще напусне с чест Светлин Иванов Районния съд в Бургас? Тестът е делото за нападение и гавра с полицаи!
01.05.2017 Биячът на жени Манол Петров се сдоби с нова присъда, чакат го още пет граждански дела
08.02.2017 Ще има ли нова порция аванта за Манол Петров или най-после ще си получи заслуженото
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).