Двама младежи хванаха крадец на дамски чанти в Бургас при поредния му опит

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:31 / 24.10.2016
1995
В резултат на бързите полицейски действия на служители от Първо Районно управление по отношение опита за грабеж на дамска чанта, собственост на 67-годишна бургазлийка, осъществен около 23.00 ч. на 21.10.т.г. в района до Централна жп гара - Бургас, при изчакване на зелен сигнал на светофарната уредба на острова между двете платна за движение, е установен извършителят на деянието. Това е криминално проявеният и осъждан Х.А., 30-годишен от Стралджа, задържан малко по-късно от двама бургазлии на 19 и 22 години при кражба на дамска раница с лични вещи, собственост на 54-годишна софиянка, осъществена чрез издърпване от облегалката на стола й от лятната градина на хотел «Форс», разположен на ул. «Фотинов».

Припомняме, че Х.А. нападна в гръб бургазлийката, като със сила се опита да издърпа от ръцете й дамската чанта. Жената успя да запази чантата си, но е бутната и съборена на платното за движение, след което нападателят й побягнал. Бургазлийката бе настанена за лечение в отделение «Ортопедия» при МБАЛ - Бургас с диагноза «фрактура на лявата подбедрица».

Установено е, че Х.А. е с богато криминално минало, като е излежал присъда «лишаване от свобода» за убийство. В началото на лятото е задържан в Районно управление - Несебър за взломна кражба и в Първо Районно управление - Бургас за хулиганство. Работата по случаите продължава от служители на Първо Районно управление - Бургас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).