Екшън в бургаски нощен клуб! Полуголи биячи с ножове нахлуха сред клиентите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
11:18 / 19.04.2016
6905
Петър Биберов-Кюфтето и Димитър Геренски, придружавани от още четири здрави момчета вдигнаха на крак бургаската полиция снощи. Около 21:30 часа те връхлетяха в популярния нощен клуб "Кашмир", съобщава "Флагман".

"Нахлу голяма група от шест човека. Всички бяха голи до кръста, носеха и ножове. Започнаха да се заяждат първо с персонала, а после и с клиентите. Проблеми не е имало, но охраната ни реагира адекватно и се обади на 112. След минути пристигнаха спецчастите и ги изведоха", обясниха от заведението.

Акцията очевидно не е по силите на редови полицаи, заради което на място са изпратени спецчастите, но тя е приключила само с извеждането им от заведението. Арест не е имало, защото е нямало основание.

"Снощи с Геренски си седяхме на "Кашмир". В един момент дойдоха да ни проверят. Нищо не е станало. Не съм арестуван!", каза Петър Биберов. По думите му нямало никакъв екшън, а "хората преувеличавали".

"Човек веднъж да не излезе в Бургас", допълни Биберов и бе категоричен, че нито имал протокол за задържане, нито срещу него има досъдебно производство. Не бил правил проблем на никого, твърдеше той.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).