Ето я индустриалната карта на България! Откривате ли Бургас?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
06:55 / 25.05.2017
10523
Населението на Бургас намлява. Това е, колкото шокиращо и скандално, толкова и вярно. Откровените лъжи, които разпространява община Бургас също са изключително скандални.

След разкритието на Burgas24.bg, че населението на Бургас намалява, от общината контрираха с откровена лъжа, че се увеличава, цитирайки ГРАО. ГРАО не е официален източник на информация, докато статистиката на НСИ, с която боравим в редакцията на Burgas24.bg, е официалната статистика за ръста и спада на населението.

За разлика от общинската администрация, която в опит да прикрие собствената си некадърност и неспособност да развива града, разпространява лъжи, ние се впускаме в търсене на причините - защо населението на Бургас намалява?

Наскоро излезе индустриалната карта на България. На нея са позиционирани заводите и предприятията в България (вижте снимките).

Очевидно индустриалните лидери на България са София и Пловдив, като всяко от населените места има около себе си стотици големи предприятия.

Къде на картата е Бургас? Сами може да видите. Това е и един от отговиреите, защо население на Бургас намалява.

Естествено липсата на развита индустрия обуславя и сравнително ниската средна работна заплата в Бургаско, друга причина за отлива на жители от Бургас към другите населени места.

А едни самозабравили се служители на бургазлии седят в топлите си кресла и се опитват да излъжат бургазлии колко са велики и към какво светло бъдеще водят града.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).