Ето я най-красивата омъжена жена в Бургас, майка на 3 дъщери

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (24)
10:33 / 27.03.2017
29555
32-годишната Надя Недялкова е новата носителка на титлата Мисис Бургас. Тя спечели короната на провелия се в петък конкурс в Гранд Хотел & Спа Приморец. Надя спечели журито с нежност и финес. Зад тези й качества обаче журито не пропусна да оцени и това, че красивата бургазлийка е горда майка на три дъщери. Грижите за голямото й петчленно семейство на Надя не пречи и на професионалната й реализация. Започвайки като служител в най-големия финансово-застрахователен холдинг в света преди 13 години, днес тя е търговски директор. По всичко личи, че на Надя й върви да завоюва титли, тъй като тази година за шести път е удостоена с приза за Най-успешен мениджър на годината.

На второ място в конкурса се класира Кристина Стаматова, която е на 38 години. Тя е майка на известната бургаска певица Лидия Стаматова. Кристина работи като банков служител в Бургас. На трето място в конкурса се класира 36-годишната Ваня Димитрова. По професия електронен инженер Ваня възнамерява за в бъдеще да се развива в сферата на електрониката и новите технологии. За сега обаче се е отдала на грижите към 8-месечната си дъщеря.
Най-възрастната участника в конкурса пък спечели титлата Мис Юнивирсъл. Това е 52-годишната Донка Стоянова, която е има възможността да представи страната ни на престижния международен конкурс.

Станислава Андреева стана лице на публиката, след оспорвано гласуване. Тя събра близо 7000 гласа, което си гарантира първото място в класацията. Станислава беше най-младата участничка в конкурса, само на 26 години. Титлата й осигурява участие в Мисис Планет.


Организаторите се бяха погрижили всяка една от десетте кандидатки за короната на Мисис Бургас 2017 да бъде оценена достойно и да си тръгне със специална награда от конкурса. А благотворителната кауза в него тази година събра четирицифрена сума за младото семейство Павлина и Деян Петрови, които няколко години правят опити да имат бебе.


Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).