Гнусно! Цигани се гаврят с Пандира

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (73)
15:09 / 08.08.2016
17211
Гнусна и безнаказана изцепка от страна на повярвали си цигани за пореден път втрещи бургазлии. Читател на Burgas24.bg ни изпрати няколко снимки, от които ясно се вижда как роми се гаврят с паметника на Пандира.

"Що за безочливо поведение е това... в Бургас циганите си правят каквото поискат и няма кой да им потърси сметка! Не стига, че са окупирали целия Централен плаж и не дават пиле да прехвръкне, сега почнаха да се гаврят и със символите на града. Разбирам да са малки деца, но това са големи, едри мъже, които са се покатерили върху паметника като маймуни. Нормално ли е", възмущава се Божидар С.

Това не е първото посегателство върху скулптурата на бургаския зевзек. Припомняме, че само 23 дни след нейното поставяне пред Моста, от ръцете й бе изтръгнат бронзовият гларус. Въпреки че бяха събрани всички видеозаписи от камерите в района, извършителят така и не беше намерен, макар че никак не е трудно да се досети човек, кой стои зад наглата кражба.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на novini@burgas24.bg или на телефон 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено.

Виж коментарите (73)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).