Голям интерес към трудовата борса за сезонни работници в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
12:38 / 28.03.2012
2712
Сериозен интерес предизвика първата за годината трудова борса за наемане на сезонни работници, която се провежда в Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg.

Предлагат се близо 600 работни места, които въпреки че са само за летните месеци привлякоха трайно безработни от цялата страна. Те са готови да започнат каквато и да било работа.

Работодателите предлагат свободни работни места за почти всички позиции в сферата на туризма. Заплатите започват от 400 лева. Зависят от това, каква длъжност ще изпълняват и какви показатели ще имат наетите.

Повечето работодатели освен заплата и осигуровки, предлагат и допълнителни бонуси - безплатен транспорт се осигурява на всички, които живеят в Бургас и Созопол, има и безплатна храна. Тези, които идват от вътрешността на страната имат и безплатно спане.

Голяма част от работодателите обаче са категорични, че трудно ще наемат хора за мениджърски позиции на тази борса, тъй като квалифицирани кадри се намират трудно заради сезонността на работата.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Бургас:
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).