Граждани бесни, че не могат да използват игрището на СОУ "Иван Вазов"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (13)
09:18 / 06.07.2016
5455
Общински съветници от БСП питат кмета на Бургас Димитър Николов съществува ли пропускателен режим за ползване на спортните съоръжения в двора на СОУ "Иван Вазов" в Бургас и ако има такъв, то по какъв начин на тях могат да спортуват бургазлии, научи Burgas24.bg.

Червените съветници са получавали сигнали от граждани, че не им е било позволявано да използват спортните игрища в двора на гимназията. Охраната на обекта също така демонстрирала отношение, което било извън рамките на добрия тон.

"В резултат на няколко проведени срещи, граждани на община Бургас, живущи в комплекс "Възраждане", изразяват своето недоумение от невъзможността за ползване на спортните съоръжения, в частност футболното игрище, изградени в двора на СОУ "Иван Вазов".

Както е известно, комплекс "Възраждане" е сериозно застроен и в него няма достатъчно условия за спортни занимания на подрастващите. Гражданите на комплекса, обърнали се към нас със своето питане, заявяват, че неколкократно през последните няколко седмици им е отказван достъп до съоръженията от страна на охранителите, носещи дежурство там, като отношението, демонстрирано към тях, е било извън рамките на добрия тон", посочват съветниците от опозицията.

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Бургас:
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).