Граждански арест в Бургас! Собственичка на магазин и клиент сами заловиха крадец

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:04 / 16.11.2020
2050
Служители от Четвърто Районно управление – Бургас са оказали съдействие на двама бургазлии – 48 годишна жена, собственик на магазин за плодове и зеленчуци и неин клиент – 41 годишен мъж. Двамата са  осъществили граждански арест на крадец на портфейл със сумата от 550 лв., лични документи и дебитни карти, собственост на жената.

Крадецът е на 42 години от бургаския квартал "Победа", той е криминално проявен и осъждан. В събота около 11.40 ч. е влязъл в магазин за плодове и зеленчуци, разположен на ул. "Балкан". След разконцентриране на собственичката, чрез искане за разглеждане на различни артикули, е успял да открадне портфейла й, след което излязъл от магазина. Жената констатирала кражбата и се развикала, като на помощ й се притекъл 41-годишният неин клиент. Двамата побягнали след извършителя на кражбата по ул. "Залесителна" в посока бул. "Захари Стоянов" и успели да задържат криминално проявения и осъждан бургазлия, в когото дошлите на място полицаи намерили откраднатия портфейл заедно със сумата, личните документи и дебитните карти.

42-годишният бургазлия е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).