"Хепи" напуска хотел "България", мести се до Грамофона

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
09:15 / 20.06.2018
51067
Ресторант "Хепи", който от години се помещава на партерния етаж на хотел "България" съвсем скоро ще е на нов адрес – на метри от един от символите на Бургас – Грамофона. Заведението за бързо хранене, което е считано за най-оборотното, вече е брандирано, а от поставените обозначения, става ясно, че ще отвори на 10-и юли, увери се репортер на Burgas24.bg.

След като емблематичният за Бургас хотел "България" премина в ръцете на брата на Весела Лечева – хазартния бос Даниел Лечев, новите собственици дадоха на популярната верига кратък срок да се изнесе от сградата. Скоро там ще започне грандиозен ремонт, а на мястото на заведението ще се появи казино.

Така "Хепи" започна трескаво да търси нов обект в центъра на Бургас. По информация на Burgas24.bg, изискванията са били изключително високи – от 600 до 1000 кв. м търговска площ и минимум 200 кв. м за кухня и склад. Една от възможните опции бе веригата да наеме цял етаж от някогашния тютюнев склад на Морска гара, който в момента се ремонтира.

Строителните дейности там обаче ще приключат най-рано след година, а верига като "Хепи", която се радва на изключителна популярност в Бургас, не може да си позволи да остане без обект в централна градска част за такъв период. По тази причина от компанията изненадващо се спряха на култовия ресторант "Булевард". Заведението е на два етажа, намира се на ключова локация – на обновения бул. "Алеко Богориди" и има прилична разгърната площ, която явно задоволява "Хепи".

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).