"Изгрев" настръхна! Този мургав индивид предлага френски ласки за стотинки директно на улицата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (12)
20:33 / 30.10.2016
66674
Окъсан и изключително нахален мургав индивид тормози жителите в бургаския комплекс "Изгрев". Спира ги, заговаря ги, настоятелно моли за цигари или стотинки. Ако имаш неблагоразумието да се спреш и за секунда - ще ти се качи на главата. За това сигнализира читател на Burgas24.bg, който подплати разказа си със снимка. По думите му, за да припечели два лева, бездомникът е бил готов да му направи орална любов посред бял ден, направо на улицата.

"Преди няколко часа обикаляхме по работа с мой приятел. В "Изгрев", ей тоя индивид (на снимката) ни сече пътя и за малко да го кача на капака. Ухили се доволно и започна да маха. Моят приятел го снима и го попита какво иска. Оня вика пак да го снима, че е хубав. След това започна да иска цигари. Казахме му, че не пушим, а тоя нахалник продължи да напира за цигари. Каза, че сме лъжели, че сме ги криели и други глупости. Като разбра, че няма да му дадем цигари, започна да иска стотинки и левчета да си купил за ядене ама и цигари щял да си купи. Казахме му и че пари нямаме. Обаче той продължи да стои до колата и да си иска. Накрая моят приятел го пита какво ще направи, ако му даде 2 лева. Циганинът се ухили и каза, че ще му направи св*рка. В този момент се разплаках от смях. Исках да му направя клип, но от смях сили нямах. Някакви коли започнаха да бибиткат и потеглих, че не се знае докъде можеше да стигне тоя урод", завършва разказа си изуменият бургазлия.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).