Кошмарна катастрофа! Бургаски полицай загина в зверската касапница!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (27)
09:25 / 21.03.2018
79231
Нищо не е останало от двете коли, които са участвали при зверската катастрофа със загинал 25-годишен полицай снощи. Инцидентът е станал при излизане от десен завой в условия на мокра и хлъзгава пътна настилка.

Водачът на лек  автомобил "Голф" е загубил управление над колата и е  връхлетял върху идващия в насрещното платно лек автомобил "Рено", управляван от 56-годишен мъж от Хасково.  Загиналият е служител на МВР и е работил в Бургас, но сега бил в отпуск за няколко дни и всеки ден идвал по това време до Котел, за да спортува в градската фитнес зала, разказва родственик на жертвата, цитиран от "Котелнюз".

"Опитен шофьор е, познава пътя, все пак е от района, нещо се е случило, за да стане така. Колко пъти му казвах да си стои у дома на топло и да си почива… От 1963 г. съм шофьор, що катастрофи станаха на това място и в района на тези завой. Много трябва да се внимава, вижте на 50 метра от тук има два паметника на млади момичета. Малко по-нагоре преди години загинаха десетина деца в автобус, много народ загуби живота си по тези завои. Господ да пази", заяви роднината на загиналия.

При удара голямата газова бутилка на голфа, която заедно с обемиста бас каса и усилвателя на аудиоуредбата са изхвърчали от задната част на купето. За близо  половин час движението през котленски проход беше затворено, за да може катастрофиралите коли да бъдат вдигнати от екип на пътна помощ. Дежурни от фирмата за пътно поддържане почистиха и обезопасиха мястото на произшествието. По случая е образувано следствие. 

Загиналият е бургаският полицай Вилиян Димов - служител на Специализираните полицейски сили. Той е определян за изключителен професионалист от колегите си - смел и достоен служител на реда.

Виж коментарите (27)

Още по темата (1):
21.03.2018 Погребват трагично загиналия Вилиян в Жеравна! Цялото спецзвено на бургаската полиция ще го изпрати в последния му път
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).