Масово сбиване с брадви и колове в "Меден рудник"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (27)
10:15 / 15.04.2013
17179
Вчера, около 17.00 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас, е получено съобщение за масово сбиване между множество лица, възникнало в района срещу бл. 81 в к-с «Меден Рудник». На място са изпратени служители от Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас, Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, Специализираните полицейски сили и бургаската жандармерия.

Констатирано е, че 25-годишната З.Е., 39-годишната А.Х., 54 год. И.Х. и други техни роднини са нападнати пред дома им, разположен на ул. «Петко войвода» №54 от братята: С.В., 18-годишен, М.В., 19-годишен, И.В., 22-годишен, М.В., 23-годишен и техния приятел А.К., 29-годишен, въоръжени с брадви, дървени колове и лопата.

Братята искали да се саморазправят с жените и техните близки, тъй като дни по-рано З.Е. ударила шамар на едно от техните деца и неколкократно отправяла клетви към семейството им. След употреба на алкохол братята и техния приятел решили да накажат З.Е. и семейството й, като при появяването на полицейските служители, агресията се насочила към тях и И.В. ги нападнал с дървен кол. След използване на физическа сила и помощни средства / белезници/ трима от братята - И.В., С.В. и М.В. са отведени в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас за изясняване на инцидента, като при пристигането им И.В. и М.В. неколкократно отправили закани за уволнение към полицаите.

Тримата братя са настанени в бургаския отрезвител, а по случая е образувано бързо полицейско производство.

Виж коментарите (27)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).