"Меден Рудник" се сдоби със 100 нови паркоместа и детска площадка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:11 / 14.08.2015
4536
Готов и вече активно използван по предназначение е новият паркинг със 100 места в комплекс "Меден рудник". Той се намира между четири жилищни блока - 107, 108, 109 и 110 в зона "В". Преди благоустрояването мястото представляваше неравен терен, от който първоначално бяха премахнати 80 метални клетки. С днешна дата на никого не му е мъчно за старите незаконни гаражи.

Община Бургас изпълни този проект изцяло със собствени средства. В движение, по искане на хората от комплекса, беше изградена и една нова детска площадка. Тя е ситуирана така, че да не е в конфликт с автомобилите. Паркингът е с ново енергоспестяващо осветление, нови тротоари. На много места са ремонтирани подходите към входовете на околните блокове.

"Правим подобен паркинг в зона "Г" на "Меден рудник". Приключва и изпълнението на друг за 50 автомобила в "Изгрев". Програмата ни за създаване на нови паркоместа е перманентна, защото ежегодно в Бургас се регистрират по няколко хиляди моторни превозни средства", каза кметът Димитър Николов.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).