Нова изродщина потресе най-добрия град за живеене! Психар отрови десетки котета с антифриз до детска градина в "Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (10)
10:41 / 31.05.2017
23274
Поредна чудовищна жестокост потресе града, спечелил и тази година читателската класация за най-добър град за живеене. Десетки котки и техните малки бяха отровени с антифриз около 21-и блок в бургаския ж.к. "Лазур".

Това сигнализира пред Burgas24.bg Неда Недина от доброволческата организация "Милосърдни сърца", която снощи до късно се е борила да спаси поне част от животинчетата. Недина подчерта, че на метри от мястото, където е разпръсната отровата, има детска градина.

"Държавата на отровителите! Така ще станем печално известни по света! Тук институциите не правят нищо, а хората си решават "проблемите" като тровят бездомни животни! Ти оскотял и озлобен Българино! Защо очакваш да получиш надежда за добър живот, след като самия ти си прояден от омраза! Беззащитните животни ли са ти най-страшният проблем", написаха на страницата си от "Милосърдни сърца".

"Бургас, ж.к. "Лазур", Блок 21. Това е адресът на поредното чудовище, отнело невинен живот! Защо бе!!! Нали уж ние сме най-развитите същества на тази планета! Някой като каже "да проявим човечност" и настръхвам! "Човек" отдавна вече се е превърнало в синоним на Зло! Да подадеш отрова ,после да гледаш как беззащитни телца се гърчат и умират в агония и да се наречеш с гордост Човек... На отровителите ще кажем едно! Няма да оставим нещата така! Ще сезираме всички органи и ще се борим виновникът да бъде открит и съден! Това трябва да спре", категорични са от организацията.

Наскоро Вили Христова от Центъра за психично здраве - Бургас разкри, че 18 000 са регистрираните психичноболни в Бургас, но едва 10 000 от тях са минали през миналата година за преглед. За останалите няма данни и не се знае състоянието им. Те се разхождат между нас, представлявайки заплаха за околните, а на нас не ни остава нищо друго, осен да четем за "подвизите" на поредния психопат. И да се питаме кога най-после институциите ще си свършат работата!

*В прикаченото видео можете да видите две от отровените котки. Едната от тях умира минути по-късно. Кадрите не са за хора със слаби сърца!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Бургас:
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
44 000 в Бургаско обявиха доходите си пред НАП


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).