Нямало места за паркиране… Вижте този наглец в центъра на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:06 / 06.11.2016
6592
Липсата на места за паркиране отдавна създава проблеми и става повод за скандали не само в центъра на Бургас, но и в комплексите. И докато едни упорито търсят къде да оставят автомобила си след поредния работен ден, то други отдавна са зарязали своя, напук на т.нар. синя зона. За това сигнализира читател на Burgas24.bg, който е възмутен от наглостта на този бургаски тарикат, както и от бездействието на "паяка".

"Платеното паркиране на "Фердинандова" бе въведено преди месеци и всички започнаха да се съобразяват с него. За този кърлеж обаче очевидно не важат никакви закони. Трошката му е зарязана насред паркинга поне от година, около нея са избуяли бурени, на всичкото отгоре няма регистрационни номера. Но няма кой да я репатрира. Паякът спи... или вдига колите съвсем избирателно", недоволства бургазлията Никола М.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Тази еднометрова акула изплува на брега на Северния плаж в Бургас...
Облачно време по морето днес
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).