От Русия с любов: Двоен ръст на полетите до Бургас за лятото

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
14:54 / 02.04.2017
4957
Два пъти се увеличават чартърните полети от Русия до Бургас това лято. Това каза за Радио "Фокус"-Бургас Тонко Фотев, почетен консул на Руската федерация в Бургас във връзка с очакванията за ръст на туристите през летния сезон.

"Два пъти се увеличават рейсовете от Русия за Бургас през тази година в сравнение с година по-рано. Така е договорено да се извършват 28 рейса между различни руски градове до бургаското летище. Всички тези данни и всички прогнози сочат, че трябва да очакваме ръст на туристите от Русия", заяви почетният консул на Русия в Бургас Тонко Фотев.

До миналата година в рамките на една седмица са се изпълнявали по 14 полета до морския град. От гледна точка на сигурността за туристите по българското Черноморие Фотев коментира, че има компетентни органи, които трябва да осигурят спокойствието на туристите.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).