Отвлякоха бургазлийка, натикаха я в БМВ и я пребиха

Автор: Иван Сотиров
Коментари (5)
12:01 / 24.04.2020
12644
Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража спрямо Иван С. и Петко К. Те са обвинени за това, че като съизвършители, в съучастие по между си, отвлекли 22-годишна жена, използвайки лек автомобил "БМВ“. Престъплението е извършено на 17 декември 2019 г. в бургаския ж.к. "Лазур“, пред бл.163, съобщиха от Окръжна прокуратура Бургас.

Иван е обвинен и за това, че причинил лека телесна повреда на пострадалата, изразяваща се в травматичен оток в лявата половина на тилната област на главата, кръвонасядане на долния клепач на лявото око и кръвонасядане в лявата слепоочна област на главата, довели до болка. Телесните увреждания са причинени, с цел да бъде прикрито отвличането. Пострадалата е оказала съпротива и е била удряна от обвиняемия. Деянието е извършено при условията на съвкупност с горепосоченото престъпление, на 17.12.2019 г., в купето на лекия автомобил. 

Иван С. е обвинен и за това, че унищожил личната карта на пострадалата. Деянието е извършено на неустановено място по европейски път Е773 в отсечката му между Бургас и Стара Загора, в купето на лекия автомобил.

Обвиняемите са задържани благодарение на отличните съвместни действия на служителите от ОД на МВР - Стара Загора и ОД на МВР -      Бургас.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).