Паркингът пред Стария корпус на Бургаската болница влиза в Синята зона

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
09:22 / 10.01.2011
1854
От днес не спирайте пред Стария корпус на бургаската болница, без да пратите sms  за "синя" зона, защото "паякът" ще ви вдигне колата. Считано от днес - 10 януари паркингът пред Стария корпус на Бургаската болница влиза в Синята зона, предаде репортер на Burgas24.bg

Обявяването на паркинга за платен е съвместно решение между болницата и общината, тъй като големият трафик силно затрудняваше движението на линейките, специализирания медицински транспорт и колите с болни хора. Паркингът дълго време бе ползван и от живеещите в близките блокове като безплатно място за нощуването на автомобилите- оплакват се от ръководството на МБАЛ. Наблюденията на работещите в болницата дори показали, че има хора, които с дни не местят колите си от паркинга.

Асфалтовата площадка пред Стария корпус вече е очертана и се очаква от утре трафикът да се намали, за да могат линейките да излизат и да се прибират в базата си безпрепятствено.

За всички посетители на болницата, които не искат да ползват Синята зона, е осигурен и безплатен паркинг. Това е паркингът от дясната страна на новия хирургичен корпус, който събира близо 120 автомобила. Той не влиза в Синята зона и престоят, и паркирането там остават безплатни независимо от времето на престоя.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
Има ли спад на коклюша в Бургаско?
Малката Нати има нужда от нашата помощ, за да живее
Зелен уикенд в Бургас: Очакват ни карнавал, велопоход и познавате...
Изгледайте това видео и се замислете как ще паркирате следващия п...
Бургазлия пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 про...
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).