Плувен комплекс "Флора" без забележки, отговаря на изискванията

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:48 / 19.07.2011
1247
Проверките преди десетина дни във връзка с бактерията Ешерихия коли са предизвикани на плувен комплекс "Флора" от общинското предприятие "Общински имоти, паркинги и гаражи", съобщи управителят на фирмата Живко Иванов. Резултатите са излезли и са показали, че всичко е нормално. Температурите са доста високи и за това правим често проби, обясни Иванов, за да може химическият състав на водата да отговаря на изискванията на Регионалната здравна инспекция.

Според изискванията за спортно-спасителна дейност на плувния комплекс има трима спасители, двама за големия басейн и един за малкия. Има и медицинско лице в лекарски кабинет с оборудване и съответните медикаменти. В това отношение също са направени съответните проверки и плувния комплекс отговаря на всички изисквания. Комплексът бе въведен в експлоатация от преди година и три месеца. Единствено е било ползвано коритото на съществуващия стар басейн, всичко друго е ново.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Закопчаха двама крадци, вършели в село Свобода
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).