Поредно отличие за храбрите Юрий и Никита! Получиха Почетна значка на Община Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:45 / 30.05.2017
4060
Двете храбри момчета - Юрий Атанасов и Никита Соловьов бяха удостоени с Почетна значка на Община Бургас в началото на днешната сесия на местния парламент, предаде репортер на Burgas24.bg.

Припомняме, че 16-годишните младежи опитаха да задържат грабителя на дамската чанта на 27-годишна пловдивчанка навръх Осми март. За доблестната си постъпка те бяха и наградени лично от директора на ОДМВР - Бургас старши комисар Калоян Калоянов с поздравителен адрес.

В късните часове на 8-ми март момчетата чули викове за помощ  в района на административната сграда на Бюрото по труда и без колебание се втурнали да помогнат на изпадналата в беда жена, отиваща да празнува. Забелязали посоката, в която побягнал нападателят й и го последвали, като на бул."Демокрация" установили, че се е скрил под сребрист джип. Те успели да го извадят изпод автомобила и да отнемат със сила ограбената чанта. В този момент двамата осъзнали, че непознатият може да е въоръжен и да ги нападне. Използвайки временното им колебание, нападателят се отскубнал и успял да избяга, но без чантата, която била върната на потърпевшата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).