Представиха мол "Галерия Бургас" на парти в Морската градина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:36 / 04.06.2010
6458
На елегантен коктейл в Морската градина, който събра представители на бизнеса, администрацията и медиите в Бургас, бе представен проектът „Галерия Бургас".

Пред гостите на събитието управителят на GTC за България г-н Шалом Мор изтъкна, че изграждането на търовско-развлекателния комплекс създава уникално предимство за жителите на Бургас и за местния бизнес. Инвестицията, направена от GTC в Бургас надхвърля 75 млн. евро, което е знак за доверие от наша страна към общината и региона като цяло, заяви още г-н Мор. Проектът в Бургас е част от цялостната инвестиционна програма на GTC в България, която е на стойност над 350 милиона евро. „В GTC виждаме кризата като възможност и смятаме, че сега е времето да изградим подобен комплекс в Бургас, който ще бъде печевилша концепция за всички - за потребителите, за местния бизнес, за инвеститорите, за града и региона", заяви г-н Мор.

Заместник-кметът на града г-н Костадин Марков каза, че този проект е една изключително добра новина за Бургас и неколкократно подчерта, че градът е имал нужда от подобна инвестиция. „Знаете ли, че Бургас не можа да стане „най-добър град за живеене" според една класация в нашата страна, точно защото нямаше толкова силен търговско-развлекателен център, колкото се очаква да бъде вашият проект", обърна се г-н Марков към управителят на GTC в България г-н Мор. „Убеден съм, че през 2011 година с ваша помощ това ще се случи", допълни той.

Повече от 600 нови работни места са открити в Бургас във връзка със строежа на сградата на „Галерия Бургас", който започна в края на миналата година, каза още изпълнителният директор. След старта на проекта комплексът ще даде работа на още 800 бургазлии.

Модерният и мултифункционален комплекс от веригата „Галерия" ще отвори врати в края 2011 г. На обща разгърната площ от 82 000 кв. м. и три етажа молът ще предложи оптимален търговски микс от над 130 магазина, развлекателна част с 9 кина, ресторанти, фитнес и СПА център, заведения за хранене, както и паркинг с 1 250 места. Ключовата локация на мола, разположен между булевард „Янко Комитов" и улица „Одрин" - бъдещата търговска зона в Бургас, също е част от успешната формула в изграждането на интегрирани пространства за пазаруване и развлечение.

Коктейлът-представяне на проекта „Галерия Бургас" продължи със стилен концерт на Белослава, която изпълни на живо хитовете от своя репертоар. Виртуозните музиканти Живко Петров и Димитър Семов акомпанираха на впечатляващoто представяне на певицата.


Виж коментарите (0)

Още по темата (6):
05.03.2012 Galleria Burgas ще е първият еко-мол в България
22.07.2011 Данъчни провериха и фотодокументираха строежа на МОЛ-а в Бургас
02.06.2010 9 модерни киносалона откриват в новия мол Галерия
08.04.2010 Строежът на мол Galleria Burgas върви по план
05.04.2010 Строежът на мол Галерия Бургас продължава с пълна сила
02.01.2010 Инвеститорите на Мол Галерия: Ще променим облика на района
Още новини от Новини от Бургас:
Важна среща между областния управител Нейкова и генералния консул...
КОЦ- Бургас получи дарение от фондация "Стилиян Петров"
Невиждана опашка се изви на "Тройката"!
НСИ с важна новина за детската престъпност в Бургаско
Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14 май в Бургас
Бургас е предупреден за утре!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).