Престъпна банда отвлече бургазлия, подложи го на невиждани извращения

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:06 / 14.09.2017
11319
Млад бургазлия е бил отвлечен от сливенска престъпна група и подложен на страшни извращения. Това съобщи току-що апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров, предава репортер на Burgas24.bg. 

На извънреден брифинг съвместно с директора на ОД на МВР старши комисар Калоян Калоянов бяха изложени ужасяващи подробности около престъплението.

30-годишният бургазлия е бил лишен противозаконно от свободата си, като в продължение на дни е бил измъчван и насилван сексуално. Престъпната банда, състояща се от двама мъже и една жена, е заловена след блестяща акция на ОД на МВР в Бургас. 

Вече са повдигнати обвинения срещу 30-годишната Диана Куртева и 32-годишния Станислав Стоянов от Сливен, има и трети задържан.

Мъжът заблудил полицията като съобщил в неделя, че е отвлечен в Бургас. Полицаите обаче разкриват истината. 30-годишният бургазлия отишъл на гости на възлюбената си Диана в Сливен. Между двамата избухва скандал и този момент в стаята нахлуват двама маскирани мъже. 

Връзват го със свински опашки и започват да го налагат свирепо - толкова жестоко, че загубва съзнание. Любимата му Диана също се включила в побоя и то особено агресивно. По време на брифинга стана ясно, че бургазлията е насилван сексуално, както и че е  заплашван, че ще му отрежат пръстите с лозарска ножица и ще го набучат на кол.

Похитителите взели двете банкови карти на бургазлията и се опитали да преведат пари чрез онлайн банкиране в своите сметки. Това обаче е неуспешно и се задоволили само с картите, с 200 лв., които бургазлията носел в себе си и с двата му мобилни телефона. След като го обрали, го закарали до Карандила с неговия автомобил и го накарали да изчака да се отдалечат, преди да потегли.

Двамата с Диана се запознават в началото на годината и контактували в интернет. За първи път се срещат през август, когато бургазлията пръснал сериозна сума по магазини и кръчми. И не само - влюбеният мъж системно превеждал пари по сметката на сливналийката. 



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (6):
01.02.2018 Опасният Станислав наруши "домашния арест", връщат го зад решетките
14.12.2017 Фаталната Диана иска вкъщи при двете си деца, съдът я остави на топло
27.11.2017 Страшният Станислав лее крокодилски сълзи - помагал на стари хора и деца! Съдът го пусна у дома
15.11.2017 Опасният Станислав опита да се изкара луд, пращат го на психиатър
15.11.2017 Похитителят на Димитър от Айтос: Нямаше отвличане, това са измишльотини на господина!
14.09.2017 Ето я фаталната Диана, която похити бургазлия и заплаши да го набучи на кол
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).