Приеха новите цени на билетите в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (12)
10:51 / 26.04.2016
9104
Общинският съвет прие промените в транспортната схема и цената на пътуването в градския транспорт на Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg.

Еднократното пътуване с електронна карта ще струва 0.95 лв., а билетът, закупен от водача на автобуса ще бъде на цена 1.5 лв. Билетът, закупен от шофьора, в часовия интервал 0:00 до 04:30 часа ще струва 2 лв. Времевият билет - пътуване за определено време с ползване на повече от едно превозно средство, с електронна карта ще бъде на цена 1 лв., а закупен от водача - 2 лв. Цената на билет за нередовен пътник ще е 20 лв.

Това бе и докладната записка, по която до този момент се точиха най-продължителните дебати по време на днешната сесия на ОбС - Бургас. Спор се породи заради броят на вендинг машините, от които ще се зареждат електронните карти. Планирано е те да бъдат седем за целия град, което според Ангел Божидаров от НФСБ, е крайно недостатъчно. Зам.-кметът Красимир Стойчев поясни, че броят на машините могъл да бъде увеличен, ако се наложи.


Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).