Психопат застреля домашно куче в Крайморие, лекари приспаха Мими, за да не се мъчи

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (4)
21:50 / 02.04.2019
9276
Изрод застреля с въздушна пушка домашно куче в бургаския квартал "Крайморие". Това съобщи за Burgas24.bg Таня А., която преди време  прибира животното от улицата, кръщава го Мими и всеотдайно  се грижи за него.

Четириногото е отнесло две сачми от комплексирания стрелец, като една от тях е попаднала право в гръбначния му стълб и се е наложило ветеринарите да го приспят, за да не умре в агония.

Инцидентът се е случил в нощта между събота и неделя. В 6 часа сутринта приятелка на Таня излиза да разходи своите кучета и открива Мими в локва кръв. Първоначално решава, че кучето, което живее на двора, но е пуснато да се разхожда свободно, е блъснато от автомобил. След направена рентгенова снимка истината излиза наяве.

"Беше умно и добро куче, всички я обичаха. Мога само да предполагам кой е способен на подобна жестокост. Надявам се този човек да бъде намерен и да се вземат мерки срещу него, защото утре от пушката му може да пострада дете", коментира Таня.

Burgas24.bg научи, че в района има охранителни камери и по записите извършителят може да бъде установен. Ако вината му бъде доказана, го грози до три години затвор и глоба до 5000 лева.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).