Само в Burgas24.bg: Циганска напаст в центъра! Нападат бургазлии с камъни, дрогират се и пикаят на оживен площад!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
17:10 / 29.11.2017
60954
Малолетни цигани се дрогират необезпокоявани в центъра на Бургас. Следващото поколение мургави бандити подлудява бургазлии в района от Операта до гарата, могат да бъдат видени и до самата Община. Те са винаги надрусани, в ръцете си носят торбички с лепило. Често се търкалят по тротоара, замаяни от дрогата. Работниците в района са пропищели от тях. Това алармира читател Burgas24.bg.

"Днес тези агресивни циганета бяха седнали в градинката пред емблематична за културата сграда - Бургаската опера. С торбички с лепило на уста, едва държейки се на краката си. Още повече - едното от тях без капка срам се изпика пред погледите на минувачите, сред които майки с малки деца.

Възмутените погледи на преминаващите изобщо не направиха впечатление на неадекватните "ученици". Щом видяха, че ги снимам освирепяха досущ като животни. За секунди намериха оръжия - пръчки, павета и камъни. С цветущи псувни, които не присъстват в речника и на тираджия пред пенсия, мургавите индивиди започнаха да ме гонят и замерват с камъни, хвърчащи между колите. Отнесох го - за късмет само един камък в рамото!", пише в сигнала до Burgas24.bg, подплатено с видео.

Burgas24.bg настоява отговорните институции да вземат мерки, за да не се превърнат подобни индивиди във визитната картичка на града!

Вижте какви ги върши циганската напаст в центъра на Бургас в прикаченото видео!


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).