Само в Burgas24.bg: Ето го бруталния Дурхан, който превърна живота на бившата си в ад

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
20:26 / 20.11.2017
39781
37-годишният Дурхан Али, живеещ в района до ОУ "Братя Миладинови", е мъжът, който е задържан под стража заради системен тормоз над бившата си изгора, научи Burgas24.bg. 

За известно време рецидивистът с над 10 присъди се е подвизавал в чужбина, но се върнал в Бургас, за да живее с половинката си. Непрестанните му изблици, придружени с домашно насилие обаче надделели и жертвата го напуснала, изкарвайки си ограничителна заповед.

Това още повече озлобило Дурхан Али, който превърнал живота на бившата си в ад, заплашвайки я, че ще я убие бавно и мъчително. В крайна сметка жената се сдобила със Заповед за защита от домашно насилие, която била нарушена от опасния престъпник, който до 09.08.2014 г. е лежал в затвора.

На 07.11.2017 г. Дурхан Али проследил бившата си по ул. "Александровска", приближил и я ударил по лицето. Шест дни по-късно обвиняемият издебнал жената в дома й. Ако бъде признат за виновен, Дурхан може да получи до 3 години затвор.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).