Шефът на бургаската полиция: Изкарахме една от най-тежките години

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:59 / 07.11.2016
2593
Полицейският състав преодоля всички пречки и постигна успех с воля, с желание за работа и не на последно място с много професионализъм. Това каза пред колегите си директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Калоян Калоянов по време на тържествената церемония по отбелязване на празника на българската полиция - 8 ноември, предаде репортер на Burgas24.bg.

По време на церемонията бяха прочетени имената на индивидуално отличените полицейски служители на ОДМВР-Бургас. Полицейските служители сведоха глава в знак на почит за загиналите. Приветствия към полицаите отправиха областният управител Вълчо Чолаков и зам.-кметът в Община Бургас Красимир Стойчев.

Пред колегите си Калоянов сподели, че е щастлив, че работи с бургаските полицаи, които окачестви като едни от най-добрите в страната и им пожела здраве и професионални успехи.

"Изкарахме една от най-тежките години в историята на дирекцията. Започнахме с успех, преминахме през изпитание - дойде лято, което беше изключително сложно от към среда за сигурност и оперативна обстановка. Факт е че полицейският състав преодоля всички проблеми и всички пречки. Не само ги преодоля, но и постигна успех с воля, с желание за работа и не на последно място с много професионализъм", заяви директорът на ОДМВР-Бургас.

Церемонията завърши с поставяне на цветя пред паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг полицаи.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).