Шест министри отговарят на въпроси на депутатите в парламента

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:41 / 21.07.2023
412
Днес депутатите ще изслуша шест министри на предстоящото заседание на парламента по време на редовния петъчен парламентарен контрол. 

Асен Василев, министър на финансите ще отговори на четири въпроса относно приемане на еврото като разплащателна единица в България, съдебна защита на страната по международните арбитражни дела и др.

Министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева ще отговори на един въпрос относно Програмата за публична подкрепа за развитието на индустриални райони, паркове и подобни територии и за привличане на инвестиции.

Министърът на културата Кръстю Кръстев ще отговори на един въпрос относно опазването на Тракийската гробница край село Гагово. Другите трима министри, които ще бъдат изслушани в зала сана околната среда и водите Юлиян ПоповКирил Вътев, министър на земеделието и храните и министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ще подкрепят изграждането на индустриална зона в Бургас
Софиянец нападна жена в центъра на Бургас
2-годишно момиченце успя да избяга от бургаска детска градина?
Екстремни жеги ни очакват утре в Бургаско!
Важно, шофьори! Започва ремонт на пътя Бургас – "Сарафово"!
От Поморие до "Меден рудник" – този криминален тип не се спира пр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).