Скандал в ОУ "Ал. Г. Коджакафалията"! Проблемно момче бие съучениците си, каква е реакцията на директора?

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (2)
01:55 / 16.06.2018
27460
За скандален случай на агресия и тормоз над деца от страна на проблемен ученик в ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" сигнализира бургазлията С. Йорданов. Неговата дъщеря е една от потърпевшите, а положението е станало толкова сериозно, че момичето се страхува да се върне в училище.

"Не мислете че това прехвалено, пре-пиарено училище е елит… смесват проблемни деца с останалите, а преподавателите и директорът блеят докато се извършва насилие!  "Проблемно" дете бие дъщеря ми, а директорът на училището вдига безпомощно ръце и казва - ще следим изкъсо ситуацията, но не можем да отстраним проблемното дете от клас. От тук нататък каквото и да "следят", белята вече е непоправима, дъщеря ми не иска да ходи на училище, защото я е страх", разказва притесненият родител.

По думите му, директорът Михаил Ненов останал изненадан от подадения сигнал и заявил, че за пръв път чува за проблема.

"Той си позволи нагло да ме лъже в лицето, заявявайки че нашето семейство е първото подало оплакване от проблемния М., сякаш чак сега разбира за проблема. А всъщност персоналът, в повереното му училище, както и други родители също знаят че М. посяга да бие и други деца, освен дъщеря ми", уточнява Йорданов.

" Директорът на ОУ "Александър Георгиев Коджакафалията“ си позволи да ми държи сметка, че едва ли не аз съм виновен за станалото, защото съм се забавил със сигнала… и така да ми повлияе да се потули случая. Виновен е той, защото персоналът на училището отдавна е в течение с проблема, а той не е предприел нищо. Виновна е държавата, че допуска "деца с проблеми" да се смесват с останалите деца, без да се взимат предпазни мерки", категоричен е бащата на момиченцето.

Burgas24.bg предоставя на директора на учебното заведение Михаил Ненов правото на отговор!

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).