След кампания на ОЗБГ: Факултетът по обществени науки към университет "Проф. д-р Асен Златаров" получи нов климатик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:38 / 29.03.2018
5146
След кампания на Организацията за закрила на българските граждани, факултетът по обществени науки към университет "Проф. д-р Асен Златаров" получи чисто нов климатик. Ето какво разказа Стефан Петров от организацията пред Burgas24.bg:

ФОН - Факултет по обществени науки е факултет към университет "Проф. д-р Асен Златаров" - Бургас. В него се намира и една от най-големите и най-представителни зали в Университета. Тя се използва за лекции, конференции, събрания, посещение на гост лектори и други дейности. Това е и най-популярната зала във факултета.

През зимата е топло, но през лятото да се стои вътре е почти невъзможно. Това налагаше нуждата от климатик, който да охлажда помещението и престоят на хората да е приятен. Професор Иван Димитров сигнализира на ОЗБГ, че е нужно да се постави климатик и организацията се зае да направи всичко необходимо, за да стане реалност сигнала на проф. Димитров.

Климатикът беше закупен благодарение на: ОЗБГ, Стефан Петров, Клуб "Dеja vu" – Бургас, Атанас Прангов, Фирма "Интергейм 2009" ООД, Момчетата от "Blue boys" – Бургас, К-с "Звезда" - с. Съдиево и Автомивка "Бъбълс".

Климатикът беше монтиран от професионалистите от фирма "Кочев клима". С тази придобивка залата във ФОН стана най-модерната в целия Университет. Климатикът беше приет от Декана на ФОН уважаемият доц. д-р Тодор Паличев.

"ОЗБГ благодари на всички дарители. С общи усилия няма пречка, която да не можем да преодолеем. Пожелаваме "новата" зала да е винаги пълна със студенти, да се провеждат все повече мероприятия и Университетът да просперира, и да възвърне славата, която имаше преди години“!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).