Собственици на магазин в центъра погнаха кафене заради пропуснати ползи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (13)
14:55 / 24.02.2016
7142
От магазин, разположен на ул. "Александровска" в Бургас твърдят, че масите на кафене "Фреш", намиращо се в близост, ограничават потока от хора, които могат да посетят търговския им обект. Неговият управител е входирал писмо до зам.-кмета Чанка Коралска с копие до председателя на Общинския съвет-Бургас, с молба за съдействие, установи справка на Burgas24.bg.

В жалбата се посочва, че от четири години от кафето се поставят трети ред маси и чадъри на тротоара, в следствие на което се ограничава силно достъпа на потока от хора до магазина. "Представляваното от мен дружество търпи всекидневни вреди, изразяващи се в пропуснати ползи, поради ограничаването на достъпа на клиенти до магазина", жалва се управителят на обекта.

В писмото се посочва още, че през 2013, 2014 и 2015 г. са подавани жалби с идентично съдържание до Община Бургас. В отговорите обаче се посочвал обект, находящ се на ул. "Александър Велики" 2, а не за управлявания от него магазин, намиращ се на "Александровска" 52.

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Бургас:
БХРА: Заради ремонта на пътя от Бургас до Сарафово туристическият...
Полицай пострада след гонка в Бургас, издирва се 24-годишен крими...
Даваме още военно оборудване на Украйна
Сувенирна топка на Христо Стоичков, подписана от него, ще бъде ра...
Младите лекари на Бургас организираха кръводарителска акция
Катя Мишева е новият директор на дирекция "Образование" в Община...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).