Стопани зарязаха домашния си котарак на прага на зоомагазин, общински съветник от Бургас го осинови

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:26 / 14.11.2017
9953
Общинският съветник Тошко Иванов осинови чисто черен котарак, изоставен от стопаните си на произвола на съдбата, научи Burgas24.bg.

Пухкавият домашен любимец е бил захвърлен снощи на входа на зоомаркет "Матилда" в бургаския ж.к. "Лазур". Личи си, че някога е означавал нещо за своите стопани - изоставен е с чанта за транспортиране, каишка и играчка.

Какво е накарало стопаните му да го захвърлят като ненужна вещ - не става ясно. Котето е намерено от продавачката в зоомаркета Дияна, която се е свързала с Неда Недина от "Милосърдни сърца".

Напук на всякакви суеверия, черният котарак е изкарал невероятен късмет. Преди по-малко от час с организацията се е свързал Тошко Иванов, който е изявил готовност да поеме грижите за него и да го осинови. 

По всичко изглежда, че областният секретар на СДС-Бургас и член на НИС на СДС има слабост към черните писани. На благотворителната изложба "Мъркащият Бургас" той откупи фотография, изобразяваща черна котка пред Бургаския съд.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).