Три "паяка" репатрират коли в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
15:23 / 07.03.2012
2071
Три автомобила за репатриране работят на територията на общината съобщи Живко Иванов, управител на общинското предприятие "Спортни имоти, паркинги и гаражи".

"В района на обхвата на "Синята зона" почти нямаме нарушители, които да спират по тротоарите или на отсрещната страна на улицата. Опитваме се да пазим всички тротоари,особено ново изградените, защото след като се нарушат трябва отново да ги ремонтираме с парите на данъкоплатците. Имаме проблем в жилищните райони и в кварталите. Започваме да работим с "паяците" и на тези територии. Основно там работим по сигнали на гражданите и ако има сигнали реагираме по най-бързия начин", каза Иванов.

По думите му общината има нужда поне от още един репатриращ автомобил и такъв предстои да бъде закупен. За пример той даде столицата, където има 18 такива автомобила.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).