Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Тълпа цигани нападна и рани полицаи, хванали ги да крадат кабели
Автор: Екип Burgas24.bg 16:31 / 17.12.2011Коментари (19)2751
© Burgas24.bg
На 16.12.т.г. около 14.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Средец е получиено съобщение за извършвана кражба на ел. кабел, чрез изкопаване, осъществявана на ул. «Странджа» в града - на място са изпратени два полицейски автомобила с осем служители, които преустановяват дейността по изкопаването - мъжете, оборудвани с кирки и лопати се оттеглили на около 30 метра от мястото, като около тях започнали да прииждат и други лица от близката махала. Събрала се компактна маса, която се противопоставила на полицейските разпорежданията и това наложило искането на допълнителна помощ. Отзовали са се общо пет полицейски автомобила с 18 служители от Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас и звено «Специализирани полицейски сили» към ОДМВР - Бургас. Тълпата е изтласкана и разпръсната, но мъжете започнали да хвърлят камъни по служителите и автомобилите, в резултат на което един от служебните автомобили «Опел Астра» е със счупено задно стъкло и побитост на предния капак. Наранен е един полицейски служител, който получил разкъсна рана на бедрото на левия крак, вследствие на удар с паве. Обстановката е овладяна и към момента се извършва допълнителна дейност по установяване на извършителите на престъпленията. По случая е образувано три досъдебни производства за увреждане и кражба на ел. кабели, за увреждане на служебен автомобил на МВР и за нанесена телесна повреда на полицейски служител. Работата по случая продължава.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.12.2011 г.
0
 
 
Шефът на грудовската плоция Г.Иванов поради несправяне със ситуацията да си подаде оставката!Държавата в този момент трябваше да покаже сила,а не този некадърник да остави момчетата си без заповед за действие!Ако не тогава, кога?
Aнонимен
на 18.12.2011 г.
+1
 
 
бой бой бой и пак бой !... за тази сган !
+1
 
 
Ако пуснат само за малко Жандармерията в циганските махали ще им се стори тясна страната на мръсните мангали. В тази служба има и сериозни началници и подготвени кадри на които ако разрешат да действат там ще станат едни от най-примерните граждани на България.
Aнонимен
на 18.12.2011 г.
+2
 
 
Полицай: Хора моля да не ни оплювате. Мислите ли че ни е приятно? Мислите ли че само вие мразите циганите? Мислите ли че няма началници които ни дават заповед да правим каквото трябва? ... Мога да продължа, но няма смисъл все пак благодаря на тези които ме разбраха.
Aнонимен
на 18.12.2011 г.
0
 
 
Така е защото полицията от няколко години не бие и съответно както от цигани така и българи няма респект !Полицията те праща ако търпиш материални и психи4ески загуби да си наемеш фирма ,която да натроши тези които ти правят мизерии,а тя като институция е напълно абдикирала.Преди месец Илчо Дуганов със фирмения си багер вадеше кабели по Гудовските села,питам аз полицията и прокуратурата ще бъде ли подведен под отговорност или и този път ще му потулят нещата?!?Мангалите са по-малкия проблем ,проблем са тези за които работят!!!
Aнонимен
на 17.12.2011 г.
+2
 
 
Тази полиция за нищо не става, барабар със специализираното им звено. 26 полицая и още незнайно колко специализирани, и само си гледат като странични наблюдатели как мангалите ги трепят с камъни. И ние данъкоплатците защо им плащаме заплати и ги объръдваме, като с тях и без тях все тая. Даже си мисля, че без тях ще е по-добре. Ще се възродят скинарските организации и ежеседмичните хайки за мангали, които няма да смеят да излязат от махалата си. ЯВНО, С ТАКОВА ПЛЕМЕ, ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА!!!
Aнонимен
на 17.12.2011 г.
+1
 
 
Медиите също имат вина за това положение! Това са граждани на РБългария които са нарушили законите на страната!Етноса няма значение и се използва за да има хляб за разни организации разчитащи на международни помощи?Използва се за целите на политическите партии, защото разделен народ се контролира по-лесно!
+1
 
 
Ако някой иска да обижда и дразни полицаи ,първо едноседмичен солариум ,после боядисване на косата с катраненочерно ,като през тва време не се къпе , завалване на говора хади бате недей ас сам сиганин - гарантирант ефект - няма да ви пипат и съдят за нищо ;)
+2
 
 
Срам!!! полицай да не може да се протовопостави на един мазен мангал! ами ако аз започна да обиждам полицаите и да ги замерям с камъни, те ще ме потрошат от бой, а манго само го гледали и му се радвали! къде ви е достойнството господа полицаи??? едни цигани ви направиха смешни! защо се правите на мъже пред нормалните хора, а пред великия мангал треперите и се подмокряте? Срам и позор сте за пагона! Влизайте с жандармерията и ги почвайте наред, без телевизии, без медии, само бой и погром за тази мръсна крадлива измет! това са паразити! властта е във вашите ръце! използвайте я рационално и целенасочено!
Aнонимен
на 17.12.2011 г.
+4
 
 
убий циганин - зарадвай майка си !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: