Ужас! Прясно саниран блок в "Изгрев" протече, хората се спасяват с легени и парцали

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
19:04 / 07.10.2017
26397
Прясно санираният блок 9 в бургаския ж.к. "Изгрев" протече след дъжда, който се изля днес. За това сигнализира читателка на Burgas24.bg, която се е видяла в чудо от водата, която шурти от тавана и стените. Бургазлийката е една от десетките в 4-и вход на блока, които бранят жилищата си с помощта на парцали, кофи и легени.

"Нещо ужасно е - от осмия етаж до долу всичко е във вода. Ние живеем на четвъртия етаж, едва смогваме с помощта на кофи, легени и парцали. Преди години хората от блока си събрахме по 4 хиляди лева, за да оправим покрива, не разбирам защо се действа по този начин. Ходихме да търсим отговорните лица, но никой нищо не ни казва", разказва ужаса си Мария Б.

Фирмата изпълнител на санирането е "Консорциум- саниране Бургас, Ямбол", ДЗЗД, гр. Бургас, а строителен надзор се изпълнява от "Трансконсулт-бг" ООД София. Множество сигнали са подадени и в община Бургас.

 


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).