Ваклин Стойновски: Единственият ми опонент за изборите е Димитър Николов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (27)
14:17 / 20.09.2011
5274
Коалиция "Ваклин Стойновски за Бургас" ще открие предизборната си кампания на 1 октомври от 18.00 часа с концерт пред едно от символичните за Бургас места, предаде репортер на Burgas24.bg. Пред медиите Стойновски обяви, че листата му ще се състои 21 души, всички желаещи да работят и нито един не е обиден за мястото, на което е поставен".

Кандидат-кметът обяви, че от днес в морската община всеки ден над 200 души ще обикалят из Бургас като агитатори на неговата личност и партия. Всеки един от тези агитатори ще посещава домовете на хората, като задължително при среща се представя легитимация.

По този начин Стойновски е категоричен, че ще бъде една от малкото партии, които ще избегнат обвинение в купуване на гласове.

"Страхувам се, че има партии, които обикалят и предлагат пари. Съветът ми към хората е, ако се чувстват толкова изкушени, нека вземат парите, но след това да гласуват по съвест." Кандидатът за кмет се въздържа да посочи, точно които парии визира, но предложи още на следващия ден след приключване на изборите да се преброят гласовете в определени избирателни секции, в които има определено предпочитание към пария или кандидат и сами ще си отговорим на въпроса.

Стойновски каза, че вече е дошло времето да пише двойки и единици на совите опоненти. "Единици пиша на тези, които приписват предизборната ми програма"- каза кандидатът за кмет и припомни, че вече 9 месеца показва своята програма.

Като единствен свой основен опонент Ваклин Стойновски определя настоящият кмет Димитър Николов. Той изрази задоволството си, че Николов вече се е визуализирал пред хората като кандидатът на ГЕРБ, които по думите му са виновни за състоянието в страната - безработица, започнати строежи, последвани от ремонти почти веднага след откриването.

Кандидат-кметът посочи, че в началото на този мандат община Бургас е била със заем от 7 млн. лв., а в момента дължимите суми са над 38 млн. лв. Акцентира върху обществените поръчки и посочи, че през мандата община Бургас е глобена за нарушаване на условията за обществени поръчки с около 1 млн. лева.


Виж коментарите (27)

Още по темата (339):
11.05.2012 Жителите на Дебелт ще избират кмет в неделя
17.02.2012 Бившият кмет на Царево Петко Арнаудов е платил предизборен клип с общински средства
28.11.2011 Бургаският административен съд касира изборите в с. Дебелт
10.11.2011 След жалба броят созополските бюлетини в Административен съд - Бургас
07.11.2011 БСП обжалва изборните резултати в село Рудник
04.11.2011 Бургаски адвокат: Изборите бяха пълен хаос
Още новини от Новини от Бургас:
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
44 000 в Бургаско обявиха доходите си пред НАП
Бургазлия се прости с колата си
Важни съвети от БАБХ за великденската трапеза
Много дъжд до часове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).