Вандали подлудиха шофьорите в Бургас, полицията е по следите им

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:26 / 02.02.2021
1129
Неизвестни все още вандали вече няколко седмици посягат на автомобили в различни точки на Бургас. Собствениците откривали паркираните си коли с надраскани с метален предмет врати и брони. Всички потърпевши твърдят,че са паркирали според правилата и  не са отнемали възможността на друг шофьор да потегли. Подали са сигнали и в полицията.

“Автомобилът ми беше паркиран в петък на улицата между две други коли в интервала между 12 и 17 часа. Това е посред бял ден и не пречеше на никого. Когато видях, че е надраскан, подадох сигнал до застрахователя и полицията. По-късно разбрах, че не съм единственият пострадал", разказва пред NOVA Николай Петров, един от потърпевшите .

Друг пострадал също се оплака от посегателство срещу автомобила си. "Паркирам редовно в квартала си и никога до сега не съм имал подобни проблеми", споделя той. По думите на потърпевшите вероятно вандалът е човек от квартала.

Те не могат да си обяснят случващото се при наличието на множество камери в града. От полицията в Бургас заявиха, че по случая работи Първо районно управление в града. Разпитани са всички потърпевши и са иззети записите от камерите. Засилено е и присъствието на патрулни коли особено в тъмната част на денонощието.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).