Варна завижда: Тоя Бургас златен го направихте!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
20:24 / 19.09.2017
25590
Интересна съпоставка между Варна и Бургас направи днес премиерът Бойко Борисов, предаде репортер на Burgas24.bg. От думите на министър-председателя стана ясно, че в Морската столица на България място не могат да си намерят заради всичко, което се прави за Бургас.

Какво провокира тези откровения? Докато Борисов обясняваше за обхода на Ахелой, репортер се пошегува, че все го тегли към Варна. На което премиерът отговори:

"Не съм стъпвал във Варна! Ето, това момче е от Варна и само ми дудне в колата: "Тоя Бургас златен го направихте, за Варна - нищо"... Зала като слънце ви направих, ще имате световно първенство. Обходите ви направих... за какво още ме врънкате" - обърна се Борисов към кмета Димитър Николов.

"За конгресния център" - напомни градоначалникът.

Оставяйки настрана шеговития тон, Бойко Борисов се изказа и по много от актуалните теми за България.

"Не е добра практика да ми се дават съвети отвъд Океана. Аз изразявам уважение към всички и си нося своята отговорност. А като дойде президентът, ще седнем и ще говорим... Московски иска да се хвърля под влака, ако не му сменя вагоните и локомотивите... Прави се така, че да се направи най-доброто за армията. Има пенсионери, има МВР, доктори, учители, инфраструктурни проекти.... Всеки си тегли чергата към себе си", заяви премиерът по повод изказване на Румен Радев, който по-рано през деня обяви в Ню Йорк, че Борисов е подведен от съветниците си за анулирания търг за бойните самолети за армията.

Цялото изказване на Бойко Борисов в Бургас гледайте в нашето видео!


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).