Военен в Бургас пропищя от развратна барманка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:26 / 03.08.2015
4701
Летните месеци са идеално време за секс, стига той да не се практикува вечер и в панелен блок. В противен случай телефон 112 прегрява от жалби, шегуват се операторите на спешната линия. Според тях през юли имало своеобразен рекорд от подобни оплаквания. Най-често се оплаквали възрастни хора от скърцащите легла у съседите си.

Отчаян бивш военен от Бургас моли да му помогнат, защото наемателка на апартамента над него го подлудила от секс. "Съседите ми заминаха да работят в Гърция и дадоха апартамента си на една жена, която работи като барманка. Скоро тя прибра при себе си един мъж. Той има дом някъде другаде, но не спира да се мъкне при нея", разказва Станко Георгиев. Тъкмо когато със съпругата му си лягали да спят, онези отгоре започвали да вдигат шум. Чували се смехове, музика и викове, при това след полунощ, съобщава "Всеки ден".

"От една страна, леглото им скърца и се чуват ритмични движения напред-назад. От друга - те не го правят само в леглото. Някога той отива с нея в банята и се чуват писъци, кикотене, ахкане и охкане. Правят го и в кухнята", възмущава се пенсионираният военен. Този тормоз продължавал всяка вечер по минимум два часа. Мъжът пет пъти звънял на телефон 112, подал жалба в кметството, говорил с домоуправителя, но нямало никакъв ефект. Вече бил решил да пише до Народното събрание, Министерския съвет и Президентството. Военният се заканва да занимава лично Бойко Борисов с този въпрос, защото "такива неща развращават нацията".


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).