Започва разследване за смъртта на Бонка от "Меден рудник", назначени са две експертизи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:22 / 18.10.2017
9802
Две съдебно-медицински експертизи - тройна и петорна - трябва да установят истинската причина за смъртта на Бонка Колева от "Меден рудник". Това разкри пред Burgas24.bg нейният вдовец Иван, който преди дни бе на среща с говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Припомняме, че жената издъхва неочаквано в "Лайф Хоспитал", а бургазлията е убеден, че виновен за смъртта на любимата му е доктор Здравко Димитров. Вече близо година той се опитва да докаже твърденията си, като за целта води дела, среща се с министъра на здравеопазването и главния прокурор Сотир Цацаров.

След публикацията ни от преди дни, Иван Колев посети редакцията на Burgas24.bg за да съобщи за развитието около неговата битка. След като случаят му стига до София, Министерски съвет разпорежда на здравното министерство да бъде извършена повторна проверка. Изпълнителна агенция "Медицински одит" назначава разследване, което да установи всички подробности по приемането и лечението на Бонка Колева.

Burgas24.bg продължава да следи случая!

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
16.10.2017 Помните ли трагичната история на Иван от "Меден рудник"? Ето какво се случи, когато се срещна със здравния министър, да му изплаче болката си
10.07.2017 Бургазлийка: Загубих майка си заради пародийния професионализъм на един хирург от "Лайф Хоспитал"
26.06.2017 Огромна трагедия! Иван от "Меден рудник" търси истината за мъртвата си съпруга, историята му ще ви остави без думи
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).