Започва сериозен ремонт в к-с "Изгрев“! Променят маршрута на Б11

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:07 / 30.12.2020
1153
На 5 януари 2021 г. стартират строителни дейности по ул. "Петко Задгорски" - в участъка от ул. "Акве Калиде" до ул. "Георги Калоянчев". Началото ще бъде поставено с ремонт на дъждовен канализационен клон. Първият етап на проекта засяга участъка от ул. "Акве Калиде" до  улицата над парк "Велека". Той ще се изпълнява до 05.03.2021 г. За целта се въвежда временна организация на движението, като улицата ще бъде затворена за автомобили в едната посока - от мол "Плаза" към ул. "Георги Калоянчев", платното в посока ЦГЧ.

Налага се временно да бъде променен маршрутът на линия Б11, за да стане следният: Терминал "Изгрев" - ул. "Акве Калиде" - ул. "Димитър Аврамов" - ул. "Георги Калоянчев" - ул. "Петко Задгорски" - бул. "Никола Петков".

За пътниците е важно да знаят, че спирките при бл. 15 и бл. 70 в к-с "Изгрев" няма да бъдат обслужвани, но автобусите ще спират на всички съществуващи спирки по изменения маршрут - "Акве Калиде", "Добри Чинтулов" и "Велека".

Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство, но ремонтът е важен и полезен. Шофирайте и пресичайте внимателно!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Тази еднометрова акула изплува на брега на Северния плаж в Бургас...
Облачно време по морето днес
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).