Затвориха търговски комплекс в Бургас заради бомбена заплаха

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:35 / 11.02.2013
1892
Тази сутрин фалшив сигнал за бомба затвори за час и половина ТРИА. Около 8.30 часа анонимен мъжки глас съобщава на тел.112, че в тоалетните на търговския център е поставено взривно устройство. В 8.40 полицаи от Първо РПУ, с помощта на охранителите в центъра, започват да извежда посетителите и служителите. В този час на деня магазините в търговския център все още не работят. Отворено е кафето, в което има около 15 клиенти. Спокойно и без паника са изведени всички пребиваващи в сградата. Час и половина продължава проверката на общите части в търговския център, извършена от полицейски екипи и охранители. Взривно устройство не е открито. Малко след 10 сградата отново е отворена и достъпна за посетители.

Във връзка с предстоящите празници и инициативите, свързани с тях, от ТРИА сити център съобщават, че ще вземат допълнителни мерки за обезпечаване сигурността на клиентите.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).