Жестока трагедия разтърси Бургас тази сутрин!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
10:38 / 25.02.2017
26428
Мъж е скочил тази сутрин от 13-я етаж на жилищен блок в бургаския жилищен комплекс "Зорница". Очевидец, преминаващ наблизо, видял тялото. Трагедията се разиграла в блок 29 в комплекса. "Мъжът е добре облечен - с дънки и горнище на анцуг", съобщил свидетел пред "Флагман".

Около мястото са се струпали живущите в блока, които са ужасени. У мъжа не са намерени лични документи. Поведението на бургазлията по никакъв начин не подсказвало, че може да предприеме толкова отчаян ход. 58-годишният Димитър е мъжът, който загина на място след скок от апартамента си, намиращ се на 13-ия етаж в бл. 29 в ж.к. "Зорница". Той буквално е изпил сутрешното си кафе и се е хвърлил през терасата.

Димитър е починал на място. От тежкия сблъсък дори почвата на мястото, където е паднал, е вдлъбната. Следите от кръв още личат.

Съседи на Димитър разказаха, че той бил затворен човек. Живеел сам, не контактувал много с тях. Поведението му обаче по никакъв начин не е подсказвало, че може да предприеме толкова отчаян ход. Димитър имал сериозна работа. Грижел се за охраната на строителен обект в квартала.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
Акция на полицията в Бургас! Има задържани!
Рекорден брой посетители в Регионален исторически музей – Бургас ...
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).