Живко Табаков: Необходими са промени в Закона за туризма и преразглеждане на Закона за шума

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:01 / 09.02.2021
1796
"Една от основните теми, които ще представим и заложим в нашата програма, е преразглеждане на Закона за туризма и промяна на съпътстващите наредби. След по-широк дебат трябва да бъде преразгледан и Законът за шума. Това, което имаме като бъдеща кауза, е Изправи се БГ да мотивира създаването на голяма неправителствена организация, която не само да защитава интересите на ресторантьорите и хотелиерите, които са членове на неправителствени организации, но и на хората, които работят в туризма". Това каза пред журналисти  областният координатор на "Изправи се. БГ" Живко Табаков след събрание на организацията, на което присъства и нейният лидер Мая Манолова предаде репортер на Burgas24.bg.  

Табаков представи и част от общинските председатели на платформата в Бургаско. За Бургас е избрана Габриела Гоцкова, за Приморско - Здравко Стоянов, за Созопол - Цветелин Георгиев, за Поморие - Ангелина Мерджанова, за Айтос - Красимир Петров и за Несебър - Данаил Костадинов. До края на следващата седмица ще станат ясни имената на общинските председатели в останалите градове в област Бургас.

"Днес се събрахме всички политически партии от мрежата на "Изправи се.БГ". Усетихме енергията, тук бяха и хората, които бяха протестът на Бургас, имаше много граждански организации. Темите, които разгледахме, могат да залегнат в програмата на "Изправи се. БГ". Тя е от 70 точки, но ще бъде надградена", отбеляза Табаков.

Повече вижте в нашето видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).